Essay

Υπερφυσικό φαινόμενο στα οπίσθια ομογενούς!

By April 6, 2020 No Comments

του Δρος. Δημήτρη Ρομποτή*

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕεεεεε, ενώπιον ενός ασυνηθίστου φαινομένου βρέθηκαν οι …ωμογενείς της Αστόριας, αλλά και οι αμερικανικές αρχές. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης κωλονοσκοπήσεως στην κλινική των ιατρών Γουίλλιαμ Μπήχτη και Ιακώβου Εμβολιάδη (στα αγγλικά προφέρεται “Εμβολιέιντις”) ενεφανίσθη όραμα/οπτασία στα οπίσθια του ομογενούς ασθενούς Γκας Μπούφλη*! Καθώς διηγείται η βοηθός των ιατρών, δις (και τρις!) Μαρίτσα Γρασαδόρου, “ετοίμαζα το ‘Γιαβούζ’, όπως χαϊδευτικά λέμε το γεωτρύπανο της επεμβάσεως, με τη σχετική διαλίπανση, κι’αφού είχα κάνει προσωρινή νάρκωση στον ασθενή. Οταν πλησίασα τα οπίσθιά του διέκρινα δύο μορφές, μία σε κάθε κωλομέρι, να με κοιτούν με γουρλωμένα μάτια, χαμογελώντας η δεξιά και με ανοιχτό το στόμα η αριστερή, όπως βλέπουμε από την πλευρά μου”. Στις απεγνωσμένες κραυγές της αδελφής νοσοκόμας, ξύπνησε ο ασθενής ο οποίος ζήτησε να μάθη αν βγήκαν πάλι οι αιμορροϊδες του και την τρόμαξαν, ενώ έσπευσαν επιτόπου οι θεράποντες ιατροί οι οποίοι επίσης έμειναν με ανοιχτό το στόμα, θεωρώντας ότι πρόκειται για υπερφυσικό φαινόμενο που ξεπερνάει τις επιστημονικές τους δυνατότητες. Αρχικώς προσπάθησαν κάνοντας χρήση μεγενθυντικού φακού και της ειδικής λάμπας του εργαστηρίου, να φωτίσουν το μυστήριο αλλά εις μάτην. Εν συνεχεία, τηλεφώνησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και οι ντετέκτιβς που έφτασαν λαχανιασμένοι, επίσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους. Ειδοποίησαν πάραυτα το “Homeland Security” από το οποίο τους εζητήθη να αποκλειστή με το κίτρινο κορδόνι της Αστυνομίας ο χώρος γύρω από την κλινική έως ότου στείλουν ειδικούς να δουν περί τίνος πρόκειται. Διετάχθη δε, ο κ. Μπούφλης να παραμείνη στη θέση του και να μην αλλάξη πλευρό προκειμένου να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία. Εν τω μεταξύ, οι φήμες δεν άργησαν να τρέξουν και εκατοντάδες ομογενείς, αψηφώντας τη σχετική απαγόρευση, συγκεντρώθηκαν έξω από το πορτόνι του προαυλίου χώρου. Σε λίγο δεκάδες λαμπάδες άναψαν, ενώ ο ιερατικώς προϊστάμενος της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Αγίου Δημητρίου Αστόριας Πανσοφολογιώτατος Εκτάριος Ζαφειροπαπαδόπουλος έστειλε επιτρόπους να περιάγουν τον δίσκο διότι λόγω κορωνοϊού δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία και τα έξοδα τρέχουν! (Να τον ευχαριστήσω που έθεσε σε εφαρμογή την ιδέα μου να προσφέρουν οι ομογενείς τον οβολόν τους μέσω Πέη-Παλ ή πιστωτικής κάρτας κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής λειτουργίας. Αυτή την εποχή όλοι καλούμεθα να είμεθα ευρηματικοί και ο ευρών ορθώς αμειφθήσεται.) Ομοίως και οι ΓΟΧ (Γνήσιοι Ορθόδοξοι …Χιλιαστές) Αστορίας, έστησαν πάγκο με χειροποίητα σαπούνια που έφτιαξαν μοναχές χρησιμοποιώντας “οργκάνικ” υλικά από την Κίνα.

Το μυστήριο λύθηκε όταν έφτασε κατεπειγόντως κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας από την Ουάσινγκτων αλλά και της ΝΑΣΑ από το …Χέστον. Υστερα από επιτόπια και ενδελεχή έρευνα στα οπίσθια του κ. Μπούφλη, διεπιστώθη ότι οι υπερφυσικές μορφές δεν ήταν τίποτε άλλο από φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της δημοσιογράφου του CNN Κριστιάν Αμανπούρ που του έπαιρνε συνέντευξη. Την προηγουμένη και εκλιπόντος του χαρτιού υγείας, ο κ. Μπούφλης χρησιμοποίησε το πρωτοσέλιδο του Εθνικού Κήρυκος που εδιάβαζε και το οποίο όπως πάντα έχει τη φωτογραφία του πρωθυπουργού κι’αυτή τη φορά φιλοξενούσε και της κας. Αμανπούρ, για να σπουπιστή. Αποτέλεσμα ήταν το “ίματζ” να κολλήση ως χαλκομανία και να παραμείνη έως την επομένη, ημέρα της κωλονοσκοπήσεως. Ο δε ομογενής, βρωμύλος ων, δεν είχε κάνει μπάνιο – το Πάσχα αργεί δύο εβδομάδες ακόμη – με αποτέλεσμα να αποτυπωθούν ανεξίτηλα και τα χρώματα της φωτογραφίας προσδίδοντας στην όλη εικόνα την υπεργαλακτική της διάσταση που τράβηξε το ενδιαφέρον και της ΝΑΣΑ.

Τη γρήγορη γνωμάτευση των ειδικών βοήθηκε παρόμοιο περιστατικό προ μηνός, όταν ενεφανίσθη πορτοκαλί μορφή εξωγήινου στα οπίσθια του φυλακισμένου Αφροαμερικανού Dick Head. Ο εν λόγω κατάδικος διάβαζε συστηματικά τη Γουώλ Στρηλ Τζέρναλ που συνήθως φιλοξενεί τον Πρόεδρο Τραμπ στο πρωτοσέλιδο και εκείνη την ημέρα ήταν αναμαλλιασμένος και ιδιαίτερα πορτοκαλής λόγω ηλιοβασιλέματος. Από τη μανία του ο κ. Χεντ σκουπίστηκε επίτηδες με την εφημερίδα και ως αποτέλεσμα αποτυπώθηκε η πορτοκαλί προεδρική φωτογραφία στα κατάμαυρα οπίσθιά του! Σε μια εβδομάδα πήγε για εξέταση και οι γιατροί έμειναν …παγωτό!

Οι αρχές μετά τη διπλή πιλάλα που πέρασαν απαγόρευσαν στις εφημερίδες να δημοσιεύουν φωτογραφίες. Υστερα από σθεναρή αντίδραση των φωτογράφων, αλλά και των φωτογραφιζομένων όμως, υπαναχώρησαν εν μέρει και δέχτηκαν Σολομώντεια Λύση που πρότεινε το καλλιτεχνικό τμήμα της “Salomon Brothers”: οι εφημερίδες στο εξής θα κυκλοφορούν με άδεια τετράγωνα εκεί όπου θα ήταν οι φωτογραφίες και οι αναγνώστες θα αγοράζουν αυτοκόλλητες φωτογραφίες σε ξεχωριστό σακουλάκι τις οποίες θα κολλάνε στα αντίστοιχα κουτιά. Θα θυμίζουν έτσι τα άλμπουμ των παιδικών μας χρόνων κι’όποιος πετύχη όλες τις φωτογραφίες θα κερδίζη ένα σετ κατσαρόλες ανοξείδωτες Γερμανίας μαζί με μια συλλογή “σιντί” του Ρέμου!

*Ο Γκας Μπούφλης είναι πραγματική επινόηση του κ. Ελευθερίου Πισσαλίδου.

(Εάν δεν επιθυμήτε να λαμβάνετε το …πόνημά μου, παρακαλώ ενημερώστε με και θα σας αφαιρέσω από τη λίστα.)

*Ο Δρ. Δημήτρης Ρομποτής ήταν δημοσιογράφος, έγινε εκδότης και τώρα δηλώνει πολιτικός μηχανικός/οδοντίατρος με ειδίκευση στις …γέφυρες και έδρα τη Νέα Υόρκη. Είναι δε τελειόφοιτος Διδακτορικού, αλλά δεν έχει λάβει πτυχίο για οικονομικούς λόγους, από τη Μεγάλη του Γένους …Χολή!

ΥΓ: 1) ΜΕΘυσμένος!

2) Σχέδιο … Φάρσαλ ετοιμάζει η Γερμανία!

3) Erdogan: “Ottomans were the first to reach the moon!” Problem is they didn’t stay there!

4) Τεσσαρακοστή και καραντίνα σημαίνουν 40 μέρες. Λέτε να λευτερωθούμε του Λαζάρου;;;

Contact

NEOhellenika

Demetrios Rhompotis, Publishing Committee Chairman of NEO Magazine